100% ultralyd uden at børste


Tandrensning og mundhygiejne med ultralyd er en virkningsfuld behandling til brug i hjemmet.

Emmi-dent arbejder ikke som klassiske tandbørster – manuelle, elektriske eller andre tandbørstetyper – som arbejder ved hjælp af mekanisk bevægelse.

I årevis har tandlægeklinikker anvendt ultralyd til rengøring og forebyggelse af eksempelvis paradentose. Med Emmi-dent får du muligheden for selv at bruge denne professionelle tandrensning teknologi. Sikker og legende let at anvende. Glæd dig til at mærke forskellen.

Emmi-dent udnytter egenskaberne ved moderne ultralydsteknologi. Ultralyden gennemfører rensning og hygiejne uden brug af tandpasta med slibende materialer som i de gængse tandpastaer på markedet.

Det er videnskabeligt bevist, at ultralyd med en ydelse på 50 watt er uskadelig for mennesker og dyr. Emmi-dent arbejder med blot 0,2 watt. Ultralydsbølger er luftvibrationer.

Virkningen og sikkerheden er påvist af specialister inden for tandmedicin og implantologi. Emmi-dent er en opfindelse, som ikke børster, men som anvender 100 % ultralyd til at rense - ingen smerte på sensitive tænder og blottede tandhalse.


Køb til vore skarpe her og nu priser!

Klik på billederne her under.     Sendes fragtfrit ved samlet køb over 500,-kr.

Emmi-Dent Platinum 

Se tilbud

Tandbørste hoveder

Platinum/proffessional

Emmi-dent professional

Tandpasta


Klik på information for at gå til FAQ om Emmi-Dent

Klik på logoet og få mere at vide omkring verdens

første 100% ultralydstandbørste.